Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Black Red White

A Black Red White az elemes és az otthoni bútorok gyártója és forgalmazója, a világ legnagyobb lengyel bútorgyára, mintegy 20% -os piaci részesedéssel rendelkezik Európában.

Több mint 25 éve a Black Red White a piacon elérhető legnagyobb választékot kínálja a lakások belsejének berendezésére - minőségi nappali bútorok, asztalok és székek, kárpitozott bútorok, szekrények, matracok és tervezhető konyhabútorok formájában. Megkülönböztethetők funkcionalitással, modern technológiai megoldásokkal és vonzó és változatos formatervezéssel ellátott szekrények. A széles választékot kiegészítették olyan termékekkel - díszpárna, huzat, világítás, dekoráció, szőnyegek és kiegészítők -amelyek szükségesek a konyhában, nappaliban, hálóban vagy az étkezőben.

A Capital Group tartalmazza a BLACK RED WHITE SA-t és 21 leányvállalatát, köztük 11 külföldi szervezet található Ukrajna, Fehéroroszország, Szlovákia, Magyarország, Oroszország és Bosznia-Hercegovina területén. A Black Red White termelési tevékenységét 22 országon kívül található termelő üzemben végzik. A Capital Group rendelkezik gyárakkal, modern gépparkokkal, saját közlekedéssel, logisztikával és raktárakkal. A teljes raktárterület Lengyelországban 170.000 m2, külföldön több mint 225.000 m2.

A Black Red White bútorok és kiegészítők kínálatának egésze megnézhető a lengyelországi bemutatótermekben. Az áruházak az ország legnagyobb városaiban, valamint kisvárosaiban megtalálhatóak. A márka 76 bemutatótermében és 365 partner üzletében értékesíti termékeit az országon belül. A Wroclaw, Lodz, Varsó, Zabrze, Bedzin, Chorzow, Bydgoszcz, Gdansk, Lublin, Poznan és Krakkó városokban található 12 legnagyobb áruházuk mérete 10-15 000 m2. A gyártó választékát körülbelül 400 multibrand kiskereskedőnél is kapható. A vállalatnak is van saját boltja az országon kívül.

A Black Red White a csoport külföldi értékesítésének több mint 32%-át teszi ki. A Black Red White választék rendelkezésre áll a lengyel piacon kívül több mint 40 országban szerte a világon, pl.: Szlovákia, Szlovénia, Csehország, Magyarország, Románia, Oroszország, Lettország, Litvánia, Észtország, Ukrajna, Fehéroroszország, Németország, Franciaország, Bulgária, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Szerbia, Görögország, Kirgizisztán, Mongólia, Nagy-Britannia, Írország és a skandináv országok.

A gyár tevékenységének egyik prioritása a környezetvédelem és a természeti erőforrások racionális kiaknázása. A modern technológiai megoldásoknak köszönhetően a vállalat magas színvonalú termékeket biztosít, ugyanakkor a természeti környezet állapotát is szem előtt tartva. Minden termelési üzemben pro-ökológiai irányítási rendszert alkalmaznak Minden anyagot, bútorelemet és technológiai folyamatot elemeznek, ezek mind megfelelnek az ökológiai követelményeknek. A Black Red White együttműködik a REACH európai uniós rendelettel összhangban működő termelési anyagok szállítóival.

A fő cég a Black Red White Group részévé vált - a BRW Sp. zoo - megkapta a PN ISO 14001: 2005 tanúsítványt, amely megerősíti a környezetirányítási rendszer megvalósítását és alkalmazását a "Bútor és bútorfrontok tervezése, gyártása és értékesítése" keretében. Ez azt jelenti, hogy a vállalat megfelel az alkalmazandó jogi előírásoknak és javítja a folyamatokat annak érdekében, hogy a termékek megfeleljenek az ökológia követelményeinek.

 

A környezetvédelemmel és a helyi társadalom gondozásával kapcsolatos tevékenységek hatása egy modern bio CHP-üzem bevezetése zöld energia termelői tanúsítvánnyal. Biomasszából származó kombinált energiát állít elő, amely napi 95 tonna termelésből származó mellékterméket dolgoz fel, és igény szerint a hő vagy a villamos energia előállítása is lehetséges. Ennek eredményeképpen a termelési üzem részben önellátó, és az energiafeleslegeket külső vállalkozásoknak értékesítik.

2008-ban a Nemzeti Ökológiai Tanács a lengyel Energy Partner címét a vállalat elnyerte a természeti környezet javítását célzó innovatív megoldások támogatására.